Add a cover

General information  

Links  

Release info  

Tags  

Alias  

Ratings

This media has not been rated yet.
Be the first one!

To rate this media or to interact with your friends, create a free mediatly account. You'll also be able to collaborate with our growing community and make it you digital entertainment center.

Friends who like

Sign up to see which of your friends like this.

Linked media  

Linking media

Mediatly © 2013

Mediatly, The multimedia social network

Discover new movies and TV shows to watch, novels or comics to read, music to hear and games to play thanks to your friends. It's fast, free, simple and enjoyable!
To start discover a new world, Sign up for free

  
In Buddy's Eyes (2008)

This version of the card is from another language than your preferences.

Type :   Production countries :  

  Summary  

Lynette begint weer te werken in de pizzeria, en wanneer plots Rick Coletti voor haar neus staat, kan Tom zijn jaloersheid niet verstoppen. Rick kondigt dan ook nog eens aan dat hij een eigen restaurant gaat openen (genaamd Rick's) op de hoek van de straat. Tom is dan zo woest dat hij een steen door het raam van Rick's restaurant gooit. Lynette en Tom worden door de politie ondervraagd over het voorval, maar Tom liegt hierover tegen de politie. Lynette confronteert Tom met zijn leugen, en die vertelt dan dat hij nog steeds boos is over wat er in het verleden is gebeurd. Lynette kan dit nog begrijpen, maar wanneer Tom te laat opdaagt voor een galabal en er net dan brand uitbreekt in Ricks restaurant, is Tom voor Lynette hoofdverdachte nummer één.

Bree wil proberen de vriendschap met Katherine aan te halen, en wanneer Katherine dan aanbiedt om te helpen bij de organisatie van een galadiner, accepteert Bree het aanbod . Alles loopt voortreffelijk tot Katherine stilaan de organisatie meer en meer naar haar toetrekt. Bree begint vanbinnen te koken, en allerlei kleine voorvalletjes stapelen zich op. Als Katherine dan ook nog eens een awardpresentatie van haar afpikt, is voor Bree de maat vol en serveert ze Katherine een vervallen dipsausje. Maar Katherine had dit met opzet gedaan, want de prijs die Bree eigenlijk wilde uitreiken, is voor Bree zelf. Katherine weet ook dat Bree haar vervallen saus heeft geserveerd maar is niet boos, en vraagt zich af waarom ze, ondanks hun gelijkenissen toch zoveel ruziemaken. Een vriendschap zou beter passen, juist omdat ze zoveel overeenkomen. En Bree geeft toe: het zou inderdaad beter zijn. Omdat hun samenwerking net zo'n succes was, wil Katherine nu met Bree een eigen zaak opstarten. Bree ziet het niet echt zitten, maar Katherine kan haar overhalen: Katherine en Bree beginnen een eigen zaak.

Orson wordt door Mike uitgenodigd in het ziekenhuis. Orson denkt dat Mike zich misschien herinnert wie hem overreden heeft en hem nu wil confronteren, maar Mike biedt zijn excuses aan omdat hij via Orson aan pillen is geraakt. Dat raakt Orson hard en het blijft aan hem knagen. Zo erg zelfs, dat hij begint te slaapwandelen. Hij wordt betrapt door Susan in de keuken, naakt zittend op een stoel. Wanneer Susan de dag erna Orson erover aanspreekt, weet die van niets, en ook Bree gelooft dat Susan een erotische droom heeft gehad over Orson. Maar enkele dagen later staat Orson naakt in de tuin en fezelt wat over Mike. Susan geeft hem een harde klap, waarop hij wakker schiet en zelf kan zien wat er aan de hand is. En nog zwijgt Orson in alle talen over wat er gebeurd is. Julie komt dan op een nacht wat later thuis en betrapt hem dan weer op slaapwandelen. Hij bekent dan zo aan Julie dat hij diegene was die Mike overreden heeft.

Carlos' blindheid is moeilijker voor Gabrielle dan ze eerst had gedacht. Al zijn vrienden en buren springen graag bij, maar zij ziet de nadelen van Carlos' blindheid nu pas echt, en het is zwaar voor haar. Gabrielle ontdekt dan dat ze een invalidenparkeerkaart voor de wagen kan krijgen, maar die misbruikt ze al snel. Dat wordt haar niet in dank afgenomen door twee rolstoelgebruikers, en daarom neemt ze Carlos vanaf nu maar mee. Als die ontdekt dat Gabrielle een kaart heeft en haar ermee confronteert, stort ze in en vertelt dat dit het enige lichtpuntje is in de moeilijke tijd die ze nu samen doorgaan.

  Detailed    

  Cast    

  Places of action    

  Crew    

  Companies    

  Photos    

  Videos  

  Press reviews    

  User reviews

  Sources

Whole or part of the information contained in this card come from the Wikipedia article "Desperate Housewives (season 4)", licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.