Add a cover

General information  

Release info  

Alias  

  • Feira da Magia / Carnivàle

Ratings

This media has not been rated yet.
Be the first one!

To rate this media or to interact with your friends, create a free mediatly account. You'll also be able to collaborate with our growing community and make it you digital entertainment center.

Friends who like

Sign up to see which of your friends like this.

Linked media  

Linking media

Mediatly © 2013

Mediatly, The multimedia social network

Discover new movies and TV shows to watch, novels or comics to read, music to hear and games to play thanks to your friends. It's fast, free, simple and enjoyable!
To start discover a new world, Sign up for free

  
Carnivàle (2003)

This version of the card is from another language than your preferences.

Type :   Production countries :  

  Summary  

Carnivàle urmărește un carnaval nomad, în călătoria sa prin Dust Bowl, având în centrul atenției un fugar de 18 ani cu puteri nebănuite.

Cele 24 de episoade ale serialului de ficțiune se petrec într-un timp în care omenirea e stăpânită de neliniște, în timp ce răul se ridică peste întregul pământ și marea criză economică și socială își pune o amprentă dură asupra Americii.

După moartea mamei sale, Ben Hawkins , care a fugit dintr-o bandă și este urmărit pentru crimă, este găsit și luat de un carnaval pelegrin condus de un impresar misterios și necunoscut, numit „Managementul”, fiind înconjurat de monștri și proscriși. Însăși componența trupei este mistică — piticul, doamna cu barbă, gemenele siameze și femeia care a fost ani de zile în comă, toți aceștia sunt printre membrii ei. Hawkins începe să-și descopere încet-încet propriile puteri supranaturale — puteri care au urmări neprevăzute și poate chiar mortale.

Se întâmplă minuni. Puterile magice ale lui Ben Hawkins scot la iveală răul din oamenii mârșavi și ridică puterea binelui: vindecă piciorul infirm al unei fetițe, însănătoșește un bolnav la pat și face multe alte minuni care dovedesc puterea binelui. În același timp și răul este prezent.

Evenimente paralele se petrec în Mintern, California, unde fratele Justin Crowe , un pastor metodist de orășel, este chinuit de viziuni și vise apocaliptice. Și el are puteri îndelung reprimate.

Amândoi, Ben și fratele Justin, se găsesc smulși din viețile lor pentru a realiza că această lume pe care ei credeau că o cunosc — această realitate fragilă și prozaică, împărtășită de către omenire — este de fapt o tablă de șah ce reprezintă câmpul de bătălie pentru străvechiul conflict între lumină și întuneric, iar ei sunt jucătorii cheie în această luptă.

  Detailed    

  Seasons 

  Places of action    

  Crew    

  Companies    

  Photos    

  Videos  

  Press reviews    

  User reviews

  Sources

Whole or part of the information contained in this card come from the Wikipedia article "La Caravane de l'étrange", licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.