Add a cover

General information  

Links  

Release info  

Tags  

Alias  

  • 223

Ratings

This media has not been rated yet.
Be the first one!

To rate this media or to interact with your friends, create a free mediatly account. You'll also be able to collaborate with our growing community and make it you digital entertainment center.

Friends who like

Sign up to see which of your friends like this.

Linked media  

Linking media

Mediatly © 2013

Mediatly, The multimedia social network

Discover new movies and TV shows to watch, novels or comics to read, music to hear and games to play thanks to your friends. It's fast, free, simple and enjoyable!
To start discover a new world, Sign up for free

  
Wizards vs. Vampires on Waverly Place (2009)

Magicienii vs. Vampirii din Waverly Place

This version of the card is from another language than your preferences.

Type :   Production countries :  

  Summary  

Când un nou magazin de sandvișuri se deschide în Waverly Place, "Mușcătura de noapte", Justin se îndrăgostește de fiica patronilor, Julieta. Dar când familia Russo află că aceștia sunt vampiri, amândoi părinți devin total împotriva unei posibile relații între Justin și Julieta. Între timp, Alex încearcă să scape de Max din cauza lucrurilor stupide pe care la spune mereu și încearcă să îl trimită la o tabără de sub apă pentru la vară. Dar planurile ei se spulberă când Justin le spune părinților că el și Julieta formează un cuplu. În final, părinții acceptă ca cei doi îndrăgostiți să fie împreună.


Note: Acest episod a fost produs pentru o perioadă de difuzare de 38 de minute, dar a apărut pe micile ecrane cu o durată de doar 23 de minute, având câteva scene șterse. În episodul Harper din viitor, Harper din viitor susține că Justin va salva o fată pe nume Julieta.


Invitați speciali: Bridgit Mendler ca Julieta Van Heusen, Anne Ramsay ca Cindy Van Heusen, JD Cullum ca Alucard Van Heusen.

Co-invitați:Andrew Michael Davies ca Justin alternativ, Mary K. DeVault ca Mary, Jim Giordano ca Marvin.


Punct de referință:Numele tatălui Julietei Alucard este varianta scrisă invers a lui Dracula.

  Detailed    

  Places of action    

  Crew    

  Companies    

  Photos    

  Videos  

  Press reviews    

  User reviews

  Sources

Whole or part of the information contained in this card come from the Wikipedia article "Wizards of Waverly Place (season 2)", licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.