Add a cover
Romanian (Change) 

General information  

Links  

Release info  

Tags  

Alias  

  • 206
  • Harper Knows

Ratings

This media has not been rated yet.
Be the first one!

To rate this media or to interact with your friends, create a free mediatly account. You'll also be able to collaborate with our growing community and make it you digital entertainment center.

Friends who like

Sign up to see which of your friends like this.

Linked media  

Linking media

Mediatly © 2013

Mediatly, The multimedia social network

Discover new movies and TV shows to watch, novels or comics to read, music to hear and games to play thanks to your friends. It's fast, free, simple and enjoyable!
To start discover a new world, Sign up for free

  
Harper știe (2008)

This version of the card is from another language than your preferences.

Type :   Production countries :  

  Summary  

Familia Russo merge la întâlnirea națională PopCon, o convenție cu personaje din benzi desenate și filme de acțiune. Aceștia au fost trimiși de poliția vrăjitorilor să supravegheze probabila folosire ilegală a magiei la convenția PopCon, dar Alex a venit să o supravegheze pe Harper - este ziua lui Harper, iar Alex a mințit-o că nu poate veni cu ea la PopCon. Harper află după scurt timp că Alex se afla deja acolo, susținând că prietenia lor s-a terminat pentru că Alex mereu ține secrete față de ea. După un fiasco constând în furarea unui costum vrăjit, Alex crede că este timpul să îi spună lui Harper adevărul: că este un magician.


Vrăji:

Exactorum Replicorum - dă abilitatea utilizatorului de a-și schimba costumația.


Invitați speciali:
Josh Sussman ca Hugh Normous
Michael A. Shepperd ca Ofițerul Lamp
Brian Scolaro ca Goblinul
Lee Meriwether ca Diva Războinică.


Notă:
În Statele Unite, filmul Magicienii din Waverly Place a apărut între sezoanele 2 și 3, dar în România, a apărut în octombrie, 2009, la scurt timp după premiera serialului. Din această cauză, s-au creat discontinuități. În film, Alex folosește magia în fața lui Harper, lucru care demonstrează faptul că Harper a aflat despre magie. Dar în România, episodul Harper știe nu apăruse când premiera filmului a avut loc.

  Detailed    

  Places of action    

  Crew    

  Companies    

  Photos    

  Videos  

  Press reviews    

  User reviews

  Sources

Whole or part of the information contained in this card come from the Wikipedia article "Lista episoadelor din Magicienii din Waverly Place", licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.