Add a cover
Romanian (Change) 

General information  

Links  

Release info  

Alias  

  • 209
  • Part 2
  • Saving WizTech

Ratings

This media has not been rated yet.
Be the first one!

To rate this media or to interact with your friends, create a free mediatly account. You'll also be able to collaborate with our growing community and make it you digital entertainment center.

Friends who like

Sign up to see which of your friends like this.

Linked media  

Linking media

Mediatly © 2013

Mediatly, The multimedia social network

Discover new movies and TV shows to watch, novels or comics to read, music to hear and games to play thanks to your friends. It's fast, free, simple and enjoyable!
To start discover a new world, Sign up for free

  
Salvând WizTech, Partea 2 (2008)

This version of the card is from another language than your preferences.

Type :   Production countries :  

  Summary  

La sosirea la WizTech lucrurile încep să o ia razna. Ronald începe să vorbească numai cu subânțelesuri, vrăjile merg prost și toate cursurile de magie sunt înlocuite cu scurte cursuri de cumpărare a produselor de la WizWorld Industries. Ronald îl ține închis pe Dean în gelatină, într-un frigider de la magazinul tatăului său. Acesta încearcă să o ducă pe Alex în Turnul Răului pentru a o face malefică. Între timp, Justin încearcă să își dea seama ce se întâmplă cu orele de curs de la WizTech. Acesta aude din greșală că Alex se duce în Turnul Răului dar Profesorul Firmituri îl asigură că Alex nu este în pericol atâta timp cât nu merge acolo cu Ronald, exact persoana cu care aceasta intrase în Turn. Profesorul Firmituri le spune lui Justin și lui Max să se ducă în Turnul Răului înainte să fie prea târziu. Între timp, Profesorul Firmituri începe să fure tricouri de la magazinului tatălui lui Ronald și găsesște o plăcuță ciudată de lemn Când Justin și Max ajung în Turn, Alex și Ronald sunt deja malefici. Profesorul Firmituri le spune că vraja răului poate fi înlocuită dacă unul dintre cei doi este îndrăgostit de cineva. Alex realizează cât de mult îl iubește pe Dean, iar Justin reușește să îl salveze din gelatina în care era ținut de tatăl lui Ronald.


Vrăji:

Perne pentru picioare - Vrajă folosită de Justin pentru a se teleporta din Turnul Răului.


Invitați speciali:
Daniel Samonas ca Dean Moriarty
Ian Abercrombie ca Professor Crumbs
Josh Sussman ca Hugh Normus
Chad Duell ca Ronald Longcape, Jr.
Maurice Godin ca Ronald Longcape, Sr.


Absenți:
Jennifer Stone ca Harper Finkle
Maria Canals Barrera ca Theresa Russo
David DeLuise ca Jerry Russo.

  Detailed    

  Places of action    

  Crew    

  Companies    

  Photos    

  Videos  

  Press reviews    

  User reviews

  Sources

Whole or part of the information contained in this card come from the Wikipedia article "Lista episoadelor din Magicienii din Waverly Place", licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.