Add a cover

General information  

  • Real name : Victor Joseph Garber
  • Place of birth : London
  • Date of birth : 16/03/1949

Alias  

  • Garber Victor

Ratings

This media has not been rated yet.
Be the first one!

To rate this media or to interact with your friends, create a free mediatly account. You'll also be able to collaborate with our growing community and make it you digital entertainment center.

Friends who like

Sign up to see which of your friends like this.

Linked media  

Linking media

Mediatly © 2013

Mediatly, The multimedia social network

Discover new movies and TV shows to watch, novels or comics to read, music to hear and games to play thanks to your friends. It's fast, free, simple and enjoyable!
To start discover a new world, Sign up for free

  
Victor Garber (1949)

Victor Joseph Garber

This version of the card is from another language than your preferences.

Type :  

  Summary  

Виктор Джозеф Гарбер (, род. 16 марта 1949) — канадский актёр и певец. Наиболее известные его работы — роль Джека Бристоу в телесериале «Шпионка», а также роль Томаса Эндрюса в «Титанике» Джеймса Кэмерона.

  Biography  

Гарбер родился в 1949 году в канадском городе Лондон, Онтарио, в еврейской семье российского происхождения. У него есть брат (Натан) и сестра (Алиса). В двенадцатилетнем возрасте Виктору был поставлен диагноз сахарный диабет 1-го типа. Его родители скончались из-за осложнений, вызванных болезнью Альцгеймера. В возрасте 16 лет Гарбер поступил в Торонтский университет. Также он пробовал себя в пении, а в 1967 году собрал собственную музыкальную фолк-группу The Sugar Shoppe.

Одной из первых его наиболее заметных работ в кино стала роль Грега в фильме 1993 года «Неспящие в Сиэтле». Также он снялся в оскароносном фильме 1996 года «Клуб первых жён». Известной работой Гарбера стала роль судостроителя Томаса Эндрюса в «Титанике» Джеймса Кэмерона. В период с 2001 по 2006 год он снимался в телесериале «Шпионка» в роли Джека Бристоу, и за эту работу трижды был номинирован на премию «Эмми». Также Гарбер более 20 лет с успехом выступает на Бродвее, где сыграл в таких мюзиклах, как «Проклятые янки», «Не шуметь», «Суини Тодд, демон-парикмахер с Флит-стрит» и других.

Show more

  Played TV shows  

  Crew    

  Companies    

  Photos    

  Videos  

  Press reviews    

  User reviews

  Sources

Whole or part of the information contained in this card come from the Wikipedia article "Victor Garber", licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.